• Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Gülfem Sk. No 22 Üsküdar / İSTANBUL
  • (0216) 532 00 42
  • [email protected]

Diğer Faaliyetlerimiz

Hayırda Yarışmaya, Projeler Yazmaya Var mısın?

Sorumlu Sosyal Medya Seferberliği

Uluslararası Genç Derneği olarak, özellikle genç çevrelerde yaygın olarak kullanılan sosyal medyanın bilinçli ve daha etkili kullanılması için 2014-2015 eğitim döneminde 8 farklı şehirde çalışma başlatıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Sorumlu Sosyal Medya Seferberliği" Projesi çerçevesinde gençliğe farkındalık oluşturmak isteyen sivil toplum kuruluşları, gençlik alanında çalışmalar yapan topluluklar, dernekler ve kulüpler ile bir araya geliyoruz ve sorumlu bir sosyal medya inşası için çalıştaylar düzenliyoruz.

UGED Gençlik Çalıştayında

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından Ankara`da düzenlenen gençlik yapılanması çalıştayına katılan UGED temsilcileri projelerinin sunumunu yaptı. Çalıştayda UGED`in teklife açtığı gençlik alanında faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin bir çatı altında toplanması fikri bir sonraki çalıştayın ana gündem maddesi olacak. UGED Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Ramazan Tak ve İbrahim Özkahyaoğlu`nun yanı sıra yaklaşık 30 STK temsilcisi katıldı.

GENÇ`te İftar Vakti!

Uluslararası Genç Derneği, Genç Gönüllüler iftarda buluştu. Genç, Ramazan`da kardeşliğin, paylaşmanın merkezi oldu. Uluslararası Genç Derneği, farklı alanlarda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını iftarda ağırladı.

KOLAÇAN Çıktı!

Uluslararası Genç Derneği bünyesinde hazırlanan KOLAÇAN Dergisi yeni sayısıyla sizleri selamlıyor. İlk sayımızda, "Genç Kalmak İsteyen Türkiye`ye Gelsin!" demiştik. Şimdi de dünyaya seslenerek şöyle diyoruz: