• Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Gülfem Sk. No 22 Üsküdar / İSTANBUL
  • (0216) 532 00 42
  • [email protected]

GENÇ Akademi

Genç Gönül Okulu Başlıyor!

Genç Derneği bünyesinde yepyeni bir programa başlıyoruz: Genç Gönül Okulu.

Genç Medya Okulu Başlıyor!

3 hafta sadece cumartesi günleri, saat 10.00 ile 16.30 arasında, 11 farklı hocayla yapılacak bu birbirinden güzel derslere, kendisini medya ve yazarlık alanlarında geliştirmek isteyen tüm hanımefendileri bekleriz.

Dünyanın Tüm Teröristlerine ve Zalimlerine Karşı, Müslüman Gençler Kendi Etki Alanlarında Nelere Odaklanmalı, Neler Yapmalı?

GENÇ`in 13 senelik yolculuğunda binlerce genç arkadaşımızla ilişki ve iletişim içinde olduk, hayırlarda yarışma adına esaslı dayanışmalarda bulunduk, yurt dışı seferleri, projeler, konferanslar, eğitimler, kamplar, şölenler, paneller gibi çeşitli vesilelerle bir araya geldik.

Hangi İncelikler Kaybedilmemeli? Hangi Kalabalıklardan Sıkıldık?

GENÇ`in 13 senelik yolculuğunda binlerce genç arkadaşımızla ilişki ve iletişim içinde olduk, hayırlarda yarışma adına esaslı dayanışmalarda bulunduk, yurt dışı seferleri, projeler, konferanslar, eğitimler, kamplar, şölenler, paneller vs. gibi çeşitli vesilelerle bir araya geldik.

Gençlik Faaliyetlerindeki Hataların Tespiti, Eksiklerin Tahlili

GENÇ`in 13 senelik yolculuğunda sayısız güzel insanla ilişki ve iletişim içinde olduk, hayırlarda yarışma adına esaslı dayanışmalarda bulunduk, çeşitli vesilelerle bir araya geldik. Geride kalan bunca güzel senenin hatırı- na, hem bir "vefa" göstergesi olarak hem de "nitelikli istişareler" niyetiyle özel buluşmalar düzenliyoruz.