• Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Gülfem Sk. No 22 Üsküdar / İSTANBUL
  • (0216) 532 00 42
  • [email protected]

GENÇ Gönüllü Hanımlar

Genç Kızlara Duyurulur!

Birbirlerini tanımadan seven ve tanış olup muhabbete eren, `yüreği genç`lerin yazıyor oldukları bir kardeşlik hikayesi var, bizimkisi o… Bu hikayede, kalemimizi mürekkebe batırıp, biraz da yalayıp, yeni bir paragraf başı yapmaya niyet ettik 25. Ankara Genç Gönüllüler buluşmasıyla.

Genç Gönüllü Kızlar Yeni Döneme Başladı

Genç Gönüllü Kızlar olarak, 7 Ekim Pazar günü Genç Dergi binamızda yeni dönem açılışımızı gerçekleştirdik. Programımıza Rabia Brodbeck ve Genç Dergi yazarlarımızdan Rabia Gülcan Kardaş katıldı. 70 kadar gönüllünün bir araya geldiği yeni dönem açılışı, kelamların en güzeli olan Allah`ın kelamı ile başlayıp Ayşe Yazıcılar`ın bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında genel bir bilgi vermesiyle devam etti.

Genç Gönüllü Kızlar Diyor ki Bu Kamp Tekrarlanmalı!

GENÇ Gönüllüler olarak düzenlediğimiz "Genç Gönüllü Kızlar Liseli Kampı" geçtiğimiz hafta sona erdi. "Liseli kızlar için biz de kamp yapalım mı?" sorusuna tüm Genç Gönüllü arkadaşlarımızın heyecan ve şevkle "evet mutlaka yapmalıyız" sözleriyle başlayan ve dolu dolu geçen bir süreçti. Arkadaşlarımızın kamp için özverili çalışmaları, hem fiili uğraşıları hem manevi dualarıyla elhamdülillah çok verimli bir kamp oldu.

Genç Gönüllü Kızlar Cemile Bayraktar`la Buluşuyor!

İstanbullu Genç Gönüllü Kızlar olarak, Kasım ayı konuğumuz Gazeteci-Yazar Cemile Bayraktar olacak.

GENÇ Gönüllü Kızlar Ayla Ağabegüm ile Buluşuyor!

Bazı şairler vardır şiirleriyle "bizi bize ne güzel anlatıyor" dediğimiz... Bazı şiirler vardır, yaşanılmış ve yaşanılacak nice olayları film gibi seyrettirir, hem de coşku ve heyecan içinde... Şüphesiz Mehmet Akif Ersoy ve şiirlerinin toplandığı büyük eser Safahat bu kabildendir; bizi bize anlatan, zamanının öncesinde de sonrasında da...