Misafir Öğrenci Merkezi

DR. NASİRU-DEEN ABDUL UGED`DE!

31 Mayıs 2013 Cuma günü Uluslararası Genç Derneği`nde Ganalı Dr. Nasiru-Deen Abdul`u ağırladık. "Strategic Vision Development" konulu uluslararası konferans İngilizce gerçekleştirildi. Afganistan, Fas, Kenya, Pakistan ve Arnavutluk`tan gelen öğrencilerimiz Dr. Nasiru-Deen`i büyük bir dikkatle dinlediler.

SEMA SAFA, CANA ŞİFA, RUHA GIDADIR!

Uluslararası Genç Derneği ile birlikte 9 Mart Cumartesi günü Sirkeci Tren İstasyonu`ndaki Sema gösterisine gittik. Afganistan, İran, Fas, Somali ve Kenya`dan gelen öğrencilerimizle birlikte tren garında yerimizi aldık. Hz. Mevlana`nın Afganistan`ın Belh şehrinde dünyaya gelmesi sebebiyle Afganistanlı öğrencilerimiz özel bir ilgi gösterdiler.

UGED`DE PAKİSTAN ÜLKE TANITIM VE YEMEK GÜNÜ YAPILDI!

Uluslararası Genç Derneği`nin organize ettiği ülke tanıtım ve yemek günleri tüm hızıyla devam ediyor. 13 Nisan 2013 Cumartesi Pakistan ülke tanıtım ve yemek günü dernek binasında gerçekleştirildi. Pakistan`dan gelen öğrencilerimiz hem ülkelerini tanıttılar, hem de ülkelerinin en ünlü yemeklerinden birkaç örnek sundular bizlere.

KIBRIS`TAN MİSAFİRLERİMİZ VAR!

Uluslararası Genç Derneği`ni 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü ziyarete gelen Kıbrıslı öğrencilerimizle güzel bir gün geçirdik.

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ İSTANBUL AKVARYUM`DAYDI!

Uluslararası Genç Derneği`nin uluslararası öğrencilerine yönelik gezi programları tüm hızıyla devam ediyor. 30 Mart Cumartesi günü Genç Dergisi önünden hareketle İstanbul Akvaryum`a gittik. Bu geziye farklı ülkelerden yaklaşık 30 öğrencimiz katıldı.