• Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Gülfem Sk. No 22 Üsküdar / İSTANBUL
  • (0216) 532 00 42
  • [email protected]

Misafir Öğrenci Merkezi

İSLAM BİLİM VE TEKNOLOJİ TARİHİ MÜZESİ`NDEYİZ!

Uluslararası bayan öğrencilerimizle birlikte 9 Mart Cumartesi günü Gülhane Parkı içindeki İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi`ni ziyaret ettik. Afganistanlı, Faslı ve İranlı öğrencilerimiz, kısmen aşina oldukları İslam bilim tarihin arka sokaklarında güzel bir gezintiye çıktılar.

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER GİTAR KURSUNDA!

Uluslararası Genç Derneği`nde uluslararası öğrencilerimiz için gitar kursu açıldı. Gitar eğitmenimiz Yusuf Goncagül tarafından düzenlenen gitar dersleri 5 Aralık 2012 günü UGED binasında başladı.

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRK MÜZİĞİNE DOYUYOR!

Uluslararası Genç Derneği`nde her Cumartesi gerçekleştirilen fasıl akşamları tüm hızıyla devam ediyor. Gitar, saz, ney, ud gibi enstrümanların çalındığı fasıl akşamlarında, öğrencilerimiz adeta Türk müziğine doyuyor.

DÜNYADAN KUR`AN SESLERİ

luslararası Genç Derneği her ay bir Dünyadan Kur`an Sesleri programı düzenliyor. Bu programda dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerimiz kendi usullerince Kur`an- Kerim okuyorlar.

ULUSLARARASI BAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ BÜYÜKADA`DA!

27 Nisan Cumartesi günü uluslararası bayan öğrencilerimizle birlikte Büyükada gezisi yaptık. Sabah 09,00 ada vapuruyla Kadıköy`den Büyükada`ya doğru yola çıktı.