• Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Gülfem Sk. No 22 Üsküdar / İSTANBUL
  • (0216) 532 00 42
  • [email protected]

Yurtdışı Projelerimiz

Afrika Hakk`a Adanmış Gençleri Bekliyor!

Son yüzyılların sömürgesi Afrika kıtası, yeniden yeşerme, yeniden yeşertilme çabası içerisinde birkaç senedir. Bu gayretlerden belki de en büyüğünü Türkiye`deki vakıflar üstlendiler. Bizde enerjisini, heyecanını, insanlığa hizmetten alan, huzuru insanlığa hizmetten bulan gençler olarak, Genç Gönüllüler olarak 2. kez düşüyoruz Afrika yollarına. Bu sefer hayli uzun bir nefes için niyet ediyoruz.

40 Yiğittiler, Ümmet Dediler!

40 yiğittiler; niyet ettiler. Alınlarında secde izi, dudaklarında kim bilir hangi mananın gizi, bir mübarek niyetle hareketlendiler. Damarlarına yeni bir kan yürüdü. Bilemedikleri bir neşe ile ayağa kalktılar. Yüzlerini döndürdükleri yer ışıdı, çünkü yüzleri ışıktı. Yüzleri ışıktı, çünkü özlerinin şavkı yüzlerine çıkmıştı. Yürüdüler. Attıkları her adımla büyüdüler. Attıkları her adımla dirilttiler. Dokundukları yer gül oldu.

34 Genç Gönüllü Gana`da!

Uluslararası Genç Derneği bu sene de yurt dışı faaliyetlerine devam ediyor. 34 GENÇ Gönüllüyü Gana`ya gönderen dernek uluslararası arenada daha fazla söz sahibi olmayı hedefliyor. Gana`da siyasilerden ve üniversite eğitmenlerinden ilk bir hafta boyunca Gana ve Afrika`nın tarihi, kültürel, siyasi, ekonomik yapısı hakkında bilgi alacaklar.