Yurtdışı Projelerimiz

Bal`kan Kardeşliği Projesi`ne Gidecek Gönüllüler Belli Oldu!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından desteklenen, Uluslararası GENÇ Derneği (UGED) tarafıdan düzenlenen "Bal`Kan Kardeşliği" projesine katılacak gönüllüler belli oldu!

Bir Cephe Daha Açıyoruz: Balkanlar!

Kurulduğundan bu yana gençlere yurtdışı tecrübesi imkanı sunan Uluslararası Genç Derneği (UGED), ilk uluslararası projesini 2011 yılında 17 gönüllüyü bir ay süre ile Mali, Kamerun, Gana ve Burkina Faso`ya göndererek icra etti.

Gönüllü Yaşıyoruz, Kıtalar Aşıyoruz Projesi Afrika Ülke Dağılımları

Müjde: Afrika Yolcuları Belli Oldu!

Afrika Yolcuları Hazır Olsun!

Uluslararası Genç Derneği olarak, özellikle genç çevrelerde yaygın olarak kullanılan sosyal medyanın bilinçli ve daha etkili kullanılması için 2014-2015 eğitim döneminde 8 farklı şehirde çalışma başlatıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Sorumlu Sosyal Medya Seferberliği" Projesi çerçevesinde gençliğe farkındalık oluşturmak isteyen sivil toplum kuruluşları, gençlik alanında çalışmalar yapan topluluklar, dernekler ve kulüpler ile bir araya geliyoruz ve sorumlu bir sosyal medya inşası için çalıştaylar düzenliyoruz.