• Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Gülfem Sk. No 22 Üsküdar / İSTANBUL
  • (0216) 532 00 42
  • [email protected]

GENÇ Akademi

Cuma Söyleşileri`nin Bu Haftaki Konuğu Taha Kılınç

Genç Akademide Cuma söyleşileri tüm hızıyla devam ediyor. Genç Akademi`de bu haftanın konuğu Gazeteci-Yazar Taha Kılınç. Söyleşimizin konusu ise Ortadoğu`dan Türkiye Nasıl Görünüyor? Söyleşimiz 11 Nisan saat 17:00 gerçekleşecektir. Müsait olan herkesi bu söyleşiye bekleriz. Cuma Akşamları kimseye söz vermeyin!

Cuma Söyleşileri`nin Bu Haftaki Konuğu Adem Özköse

Genç Akademi`de Cuma Söyleşileri tüm hızıyla devam ediyor. Genç Akademi`de bu haftanın konuğu Gazeteci Yazar Adem Özköse. Söyleşimizin konusu ise; Müslümanların Hürriyet Mücadelesi ve Türkiye. Söyleşimiz 4 Nisan saat 19:00`da gerçekleşecektir. Müsait olan herkesi bu söyleşiye bekleriz. Cuma Akşamları kimseye söz vermeyin!

Genç Akademi`de Nisan Programı

Genç Akademi`de her Cuma gerçekleşen konferanslar tüm hızıyla devam ediyor. Geçen ay konferanslarımıza kültür, sanat, edebiyat alanında önemli konuklar katıldı. Metin Karabaşoğlu, İhsan Kabil, Yusuf Kaplan, Fatih Andı ve Süheyp Öğüt konferanslar gerçekleştirdi. Nisan ayında da önemli konuklar sizleri bekliyor. İlgi duyan herkes Genç Dergi binasına davetlidir.

Süheyb Öğüt GENÇ`te

Genç Akademide Cuma söyleşileri tüm hızıyla devam ediyor. Genç Akademi`de bu haftanın konuğu Yeni Şafak Gazetesi internet yazarı Suheyb Öğüt. Söyleşimizin konusu ise; İdeoloji Nedir? Söyleşimiz 28 Mart Cuma günü saat 19.30`da gerçekleşecektir. Müsait olan herkesi bu söyleşiye bekleriz.

Fatih Andı; Âkif Kürsü Adamı Değil Meydan Adamıdır!

21 Mart Cuma günü Genç Akademi`de Prof. Dr. Fatih Andı ile "Çanakkale Savaşları ve Mehmet Akif Ersoy" üzerine çok faydalı bir söyleşi gerçekleştirdik. Yaklaşık bir buçuk saat süren söyleşimizden kalan notlar şöyle: