Misafir Öğrenci Merkezi

TARİHİN KALBİNE, BURSA`YA YOLCULUK YAPTIK!

Uluslararası Genç Derneği ile birlikte 2-3 Mart günlerinde Bursa gezisi yaptık. Bursa gezimiz 2 Mart Cumartesi günü İstanbul`dan Bursa`ya doğru yola çıkmamızla başladı. Türkiye`nin en ünlü şehirlerinden birisi olan Bursa`ya girdiğimizde şehrin coğrafi özellikleri hemen dikkatimizi çekmeye başladı. Bu şehir Osmanlı İmparatorluğunun ilk başkenti olduğu için eşsiz bir tarihi dokuya sahip.

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ BEYLERBEYİ SARAYI`NDA!

Uluslararası Genç Derneği`nin Filistin`den, Somali`den, Afganistan`dan, Fas`tan gelen uluslararası öğrencileri 9 Aralık Pazar günü Beylerbeyi Sarayı`nı ziyaret etti. Genç Dergi önünde buluşup saraya doğru yol alan bayan öğrenciler, ilk önce sarayın kış bahçesinde güzel bir sabah kahvaltısı yaptılar.

BALKANLARDAN ÖĞRENCİLERİMİZ VAR!

Uluslararası Genç Derneği olarak dünyanın farklı coğrafyalarından öğrencileri ülkemizde ağırlarken, onların birbirleriyle tanışmalarına büyük önem gösteriyoruz. Bu doğrultuda her ay bölge kahvaltıları düzenliyoruz. Her yıl dönemin başında çeşitli bölgelerden gelen uluslararası öğrencilerimizi bir sofrada buluşturup kaynaşmalarını sağlıyoruz.

Afrikalı Öğrenciler İle Tanışma Toplantısı

Ülkemizde üniversite okumak için dünyanın dört bir yanından gelen öğrencileri bir çatı altında toplayan Uluslararası Genç Derneği, Afrika bölgesinden gelen öğrencileri bir araya getirdi. "Afrika Tanışma Programı" UGED`de gerçekleştirilen sabah kahvaltısı ile başladı.

Afganistan Ülke Tanıtım Günü

Her ay bir ülke tanıtım günü gerçekleştirilen Uluslararası Genç Derneği`nde, 7 Nisan 2013 Pazar günü Afganistan ülke tanıtım günü yapıldı. Ülke tanıtım günlerinde dünyanın dört bir tarafından gelen öğrencilerimiz, birbirlerinin kültürlerini tanıyıp, birbirlerine aşina oluyorlar.