• Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Gülfem Sk. No 22 Üsküdar / İSTANBUL
  • (0216) 532 00 42
  • [email protected]

GENÇ Akademi

Cuma Söyleşilerinin Bu Haftaki Konuğu: Recep Şentürk

Genç Akademi Cuma Söyleşileri kapsamında bu haftaki konuğumuz M. Akif Ersoy`un Kuran Mealini yayına hazırlayan hocamız Prof. Dr. Recep ŞENTÜRK olacaktır. Hocamızla Türkiye`de Din-Devlet İlişkileri ve M. Akif Ersoy`un Mealini konuşacağız.

Cuma Söyleşilerinin Bu Haftaki Konuğu: Ebubekir Sifil

Genç Akademi`de Cuma Söyleşileri tüm hızıyla devam ediyor! Bu haftaki konuğumuz; Ebubekir Sifil. İslam ve Hayat üst başlığıyla verilecek konferans, 2 Mayıs Cuma günü saat 19.00`da GENÇ Dergi Üsküdar Şubesi Çamlıca Salonu`nda olacaktır.

GENÇ`te Bilişim Eğitimleri Devam Ediyor

Bilişim alanında yeteneğini sergilemek isteyenlere, ustalarından eğitimler, buluşmalar, seminerler GENÇ Bilişim`de. Artık hayatımızın her anında yanımızda olan mobil cihazlar üzerinde uygulama nasıl geliştirilir öğrenmek istiyorsan, sende aramıza katılabilirsin.

Ödüllü Roman Yazarımız GENÇ`te

Genç Akademi`de Cuma Söyleşileri tüm hızıyla devam ediyor. Bu haftaki konuğumuz ödüllü romancı Işık Yanar. Konferansın konusu ise; "Medeniyet Eskidi mi?"

Cuma Söyleşileri`nin Bu Haftaki Konuğu Mustafa Özcan

Genç Akademi`de Cuma söyleşileri tüm hızıyla devam ediyor. Genç Akademi`de bu haftanın konuğu Yazar Mustafa Özcan. Söyleşimizin konusu ise Müslümanız; Sorumluyuz. 18 Nisan Cuma günü saat 19:00`da Genç Dergi Üsküdar Şubesi`nde gerçekleşecek bu söyleşiye müsait olan herkesi bekleriz.