Misafir Öğrenci Merkezi

Uluslararası Öğrenciler Akademisi Başlıyor!

2016 yılı Uluslararası Öğrenci Akademisi başlıyor.

ULUSLARARASI FUTSAL ŞAMPİYONASI

Uluslararası Genç Derneği`nin düzenlemiş olduğu Uluslararası Futsal Şampiyonası dünyanın birçok ülkesinden Türkiye`ye eğitim amaçlı gelen üniversite gençlerini bir araya getirdi.

ULUSLARARASI GENÇ DERNEĞİ`NDE TÜRKÇE VE İNGİLİZCE DERSLERİ BAŞLIYOR!

Uluslararası Genç Derneği bünyesinde Türkiye`ye üniversite okumak için gelen öğrencilerimize yönelik Türkçe ve İngilizce dersleri başladı. 6 Aralık – 6 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkçe ve İngilizce dersleri, öğrencilerimizin bu dilleri daha hızlı ve kolay bir şekilde öğrenmelerine yardımcı olacak.

TÜRKÇE VE İNGİLİZCE DERSLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

Uluslararası Genç Derneği bünyesinde öğrencilerimiz için yapılan Türkçe ve İngilizce dersleri tüm hızıyla devam ediyor. Dönem başından itibaren özenle derslere devam eden öğrencilerimiz, bir yandan Türkçe öğrenirken, diğer yandan öğrendikleri dil ile birlikte Türk kültürüne de aşina oluyorlar.

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE ŞEB-İ ARUS PROGRAMINDAYDIK!

Uluslararası Genç Derneği olarak ülkemize üniversite okumak için dünyanın dört bir tarafından gelen öğrencilerimizle birlikte Hz. Mevlana`nın vefat gününü anmak için 15 Aralık 2013 Cumartesi Ülker Sports Arena`da gerçekleştirilen Şeb-i Arus organizasyonuna katıldık.