ULUSLARARASI GENÇ DERNEĞİ`NDE TÜRKÇE VE İNGİLİZCE DERSLERİ BAŞLIYOR!

Uluslararası Genç Derneği bünyesinde Türkiye’ye üniversite okumak için gelen öğrencilerimize yönelik Türkçe ve İngilizce dersleri başladı. 6 Aralık – 6 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkçe ve İngilizce dersleri, öğrencilerimizin bu dilleri daha hızlı ve kolay bir şekilde öğrenmelerine yardımcı olacak.

Türkçe dersleri İleri Seviye ve Başlangıç Seviyesi olmak üzere iki seviyede veriliyor. Başlangıç seviyesinde olan öğrencilerimiz Türkçe öğrenmeye yeni başlayan öğrencilerimizden oluşuyor. İleri seviyedeki öğrencilerimiz ise bir yılı aşkın süredir Türkiye’de yaşayan ve Türkçe öğrenme konusunda mesafe kat etmiş öğrencilerimizden oluşuyor.

İleri seviye derslerimiz Cumartesi günleri 09,00-12,00 saatleri arasında, başlangıç seviyesi derslerimiz Çarşamba günleri 18,00-20,00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

İngilizce derslerimiz ise Çarşamba günleri 18,00-20,00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.