Lise Faaliyetleri

LİSELİ GENÇLERE YAZ KAMPI

Uluslararası Genç Derneği, GENÇ liselilere özel dopdolu bir kamp daha hazırladı. Yaz tatiline faydalı ve eğlenceli bir program eklemek isteyen gençler bu fırsatı kaçırmasın. Kampımız İstanbul`da başlayacak ve Kastamonu`da devam edecektir. Kontenjan ise sınırlıdır.

İMAM HATİPLERDE GENÇ RÜZGARI

Genç Dergi şölenleri hız kesmeden devam ediyor. Üsküdar ve Kartal İmam Hatip Liseleri`nde gerçekleşen Genç şölenlerinde coşku büyüktü.

Liseli Gençler Buraya

GENÇ Dergisi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Ragıp Yazıcılar, her Çarşamba akşamı, saat 18:00`de, Üsküdar`daki Genç Dergi binasında liseli öğrencilerle bir araya gelmeye kaldığı yerden devam ediyor.

Şölen Tadında Bir Söyleşi

Bağcılar Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi`nin daveti üzerine Genç Dergisi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Ragıp Yazıcılar, 9 ve 10. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

Liseliler GENÇ`le buluşuyor!

Şubat ayı GENÇ Liseliler açısından bereket ayı oldu adeta. Uluslararası GENÇ Derneği`nde liseli gençler hiç eksik olmadı.