Uluslararası Gençlik Kampı

Uluslararası Öğrenci Kampı Kayıtları Başladı

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve Uluslararası Genç Derneği`nin ortaklaşa yürüteceği Uluslararası Öğrenci Kampı`na kayıtlar başladı. Kampa katılacak ilk öğrenciler 11 Ağustos`ta Çanakkale Kabatepe`de olacak.

Uluslararası Gençlik Kampında Küresel Muhabbet

Uluslararası Genç Derneği`nin düzenlediği Çanakkale - Kabatepe Uluslararası Gençlik Kampı, tüm heyecanıyla devam ediyor. Her hafta farklı bir grubun katıldığı yaz kampının 3.haftasındayız. Endonezya`dan Mısır`a, Kosova`dan Filistin`e, farklı ülkelerden ve farklı kültürlerden gelen gençler, masa tenisi turnuvası, futbol turnuvası, yüzme gibi sportif faaliyetlerle ve Monopoly, satranç gibi oyunlarla hem eğleniyor hem de kaynaşma ve adaptasyon sağlayarak, farklı kültürleri ve yaşam tarzlarını tanıyorlar.

Gençsen Bu Kampı Kaçırmamalısın!

Uluslararası Genç Derneği ve Başbakanlık Yurtdışı Akraba Türkleri Başkanlığı ile ortaklaşa yapılan Uluslararası Öğrenciler Çanakkale Kabatepe Orman Kampı, yaz aylarında ülkelerine gidemeyen öğrencilerin katılımıyla devam ediyor. Yaklaşık 1 hafta süresince orman kampında çadırlarda kalan öğrenciler yüzme, tarih ve kültür gezileri, sportif aktiviteler, film gösterimi ve seminerler gibi etkinlikler gerçekleştiriyor.

Çanakkale Ruhuna Yakışan Kamp!

Uluslararası Genç Derneği`nin düzenlediği, Çanakkale-Kabatepe Uluslararası Gençlik Projesi 400 gence unutulmayacak günler yaşattı! Proje kapsamında Çanakkale`ye gelen ilk grup içerisinde, Endonezya`dan Fas`a, Kamerun`dan İran`a, Afganistan`dan Kenya`ya, geniş bir coğrafyanın vatandaşı olan öğrenciler yer aldı.

Çanakkale Kampına Hazır mısınız?

Uluslararası Genç Derneği (UGED), Başbakanlığa bağlı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ile birlikte yeni bir projeye başlıyor. Türkiye`de okuyan misafir öğrencilerin katılacağı kamp programı 8 hafta boyunca Çanakkale Kabatepe kamp alanında gerçekleştirilecek. Her hafta 50 öğrencinin katılacağı denize sıfır kamp alanında gerçekleşecek etkinlikler kapsamında, sportif aktivitelerin yanı sıra kültür gezileri de yapılacak.