"GENÇ GÖNÜLLÜ YÜZ" PROJESİ MÜLAKAT LİSTESİ

Uluslararası Genç Derneği-UGED, İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği-İGEDER ve Aziz Mahmud Hüdâyi Vakfı ortaklığıyla organize edilen, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı-TİKA destekli “Genç Gönüllü YÜZ” projesinde ön elemeyi başarı ile geçip mülakat hakkı kazanan isimler açıklandı.

25 Nisan’da başvurulara açılan ve 19 Mayıs’a kadar Türkiye çapında 1000’in üzerinde başvuru alınan “Genç Gönüllü YÜZ” projesinde ön eleme, belirli kriterlere göre form değerlendirmesi şeklinde yapıldı.  Bunun sonucunda ön elemeyi geçen ve mülakat hakkı kazanan isimler belirlendi.

Kamerun, Burkina Faso, Tanzanya, Uganda, Gana, Fildişi Sahilleri, Mali, Nijer, Sudan olmak üzere 9 farklı ülkeye gidecek tam 100 gönüllünün belirleneceği mülakatlar 28-31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da yapılacaktır.

NOT: Randevu alma işlemini en geç 25 Mayıs Pazar günü saat 23.59’a kadar tamamlamalısınız.

Mülakat yeri için adres bilgisi:

Mimar Sinan Mah. Dr. Fahri Atabey Cad. No:19 (Üsküdar Hükümet Konağı Yanı) Üsküdar/İSTANBUL

Uluslararası Genç Derneği – 0216 532 00 42

Mülakat hakkı kazanan isimleri görmek

ve mülakat randevusu almak için lütfen tıklayınız.