LİSELİ GENÇLERE YAZ KAMPI

Uluslararası Genç Derneği liseli genç arkadaşlar için dopdolu bir program daha hazırladı. Dönem boyunca çeşitli faaliyetler ile gençlere yönelik çalışmalara imza atan derneğimiz, Anadolu`da ve İstanbul`da lise okuyan gençlerimizi yaz kampına davet ediyor.
16-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan YAZ KAMPI`nın ilk etabı İstanbul`da ikinci etabı ise Kastamonu`da olacaktır. Kampa katılan öğrenciler,  farklı şehirlerden arkadaş edinme fırsatının yanısıra arkadaşları ile 12 gün boyunca İstanbul gezileri, kitap okuma saatleri, yazarlarımız ile buluşmalar, halı saha maçları ve doğa yürüyüşleri gibi programlar ile keyifli vakit geçirmenin tadına varacak ve yeni eğitim döneminden önce moral depolayacaklardır.

Kamp detayları aşağıdaki gibidir:

15 Ağustos -- İstanbul`da buluşma,
16 Ağustos -- Kamp başlangıcı,
21 Ağustos -- Kastamonu`ya hareket,
27 Ağustos -- İstanbul`a dönüş ve kamp sonu.

*Kamp Ücreti: 200 TL
**Öğrenciler kampın ilk etabında İstanbul`da öğrenci yurdunda, ikinci etabında ise Kastamonu Kadıdağı`nda doğa kamp alanında ağırlanacaktır.

Yaz tatilini bu şekilde eğlenceli ve bir o kadar da faydalı bir kamp programı ile süslemek isteyen liseli gençlerin tek yapması gereken, sınırlı kontenjanımız dolmadan evvel bize bir mail ile ulaşmaktır. Öğrencinin adı,soyadı,doğum tarihi ve telefon numarası bilgilerinin yer aldığı bir mail gönderdiğiniz takdirde, biz öğrencimize arayıp gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. Mail adresimiz şu şekildedir:  [email protected]

Not: Kampımız henüz lise mezunu olmamış erkek öğrencilere yöneliktir.

Telefon: 0216 532 00 41-42 / Uluslararası Genç Derneği