Afrika Yolcuları Hazır Olsun!

Uluslararası GENÇ Derneği, HÜNER ve İGEDER olarak bu yaz toplam 85 gönüllüyü “Sivil Toplum ve Gönüllülük” çalışması yapmak üzere Afrika’nın 9 ülkesine gönderiyoruz.

Türkiye genelinden alınan başvurular 23 Mayıs Cumartesi itibariyle sona erdi. Uluslararası GENÇ Derneği olarak, başvuru yapan yüzlerce gönüllünün arasından ön eleme heyeti ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun çalışmaları sonucunda mülakata çağrılacak gönüllüleri belirlemiş bulunuyoruz.

Listede ismi yer alan gönüllülerimiz bu süreçten sonra 29-30 Mayıs (Cuma / Cumartesi) tarihlerinde yapacağımız mülakat görüşmeleri için sitemizden randevu alacaklar.

Uluslararası GENÇ Derneği’nde mülakata katılacak olan gönüllülerimiz arasından seçilecek 30 gönüllüyü 1 Haziran 2015 Pazartesi günü açıklayacağız.

Seferimiz şimdiden hayırlı olsun, tüm gönüllülerimize selam olsun.

Not 1: Yüreğini, gönlünü vererek projeye başvuru yapan ve ümitle bekleyen tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz. Bizim gönlümüzde “ben de varım” diyen herkes kazanmıştır, bu elemede kaybeden olmamıştır, kontenjan kısıtlılığı sebebiyle mecburi bir ön eleme yapılmıştır. İnşallah daha büyük katılımlı seferlerde yeniden birlikte olmak üzere.

Not 2: Mülakata hak kazananlar listesinde yer alan ve mülakata katılmayan gönüllülerin başvuruları dikkate alınmayacaktır.