Müjde: Afrika Yolcuları Belli Oldu!

UGED (Uluslararası GENÇ Derneği), HÜNER (Hizmetkâr Üniversiteliler Niteliklli Eğitimciler ve Rehberler Derneği) ve İGEDER (İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği) ortaklığı ile düzenlenen "Gönüllü Yaşıyoruz, Kıtalar Aşıyoruz Projesi" mülakat sonuçları belli oldu. Talihliler aşağıda yer alan tabloda mevcuttur.

Mülakatlar neticesinde projede yer almaya hak kazanan isimlerin hangi ülkelere gideceği ilerleyen tarihlerde yayınlanacaktır. Listede ismi yer alan adayların aşağıdaki takvime uygun bir şekilde hazırlıklarını sağlaması gerekmektedir.

Not 1: Vize başvuruları her kurum tarafından toplu olarak yapılacaktır.

Not 2 : Uluslararası aşı sertifikası aşağıdaki linki bulunan seyahat sağlığı merkezinden aşı olunarak en geç seyahat tarihinden 15 gün önce alınmalıdır. Ülkelere girişte zorunlu olan bu sertifika temin edilmediği takdirde seyahata çıkılamamaktadır.

Seyahat Sağlığı Merkezleri için TIKLAYINIZ.

Not 3 : Katılımcılar eğitim programına katılmak zorunda olup, eğitim programı daha sonra yayınlanacaktır.

Not 4 : Adayların ülke dağılımları belirlendikten sonra her ülke için koordinatör tayin edilecektir. Her türlü bilgi için ülke sorumluları ile irtibat kurulacaktır.

Not 5 : Lütfen pasaport başvurusu yaparak süreci başlatınız.

Proje haberini okumak için TIKLAYIN

LİSTEYİ FARKLI PENCEREDE İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN