ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ BEYLERBEYİ SARAYI`NDA!

Uluslararası Genç Derneği’nin Filistin’den, Somali’den, Afganistan’dan, Fas’tan gelen uluslararası öğrencileri 9 Aralık Pazar günü Beylerbeyi Sarayı’nı ziyaret etti. Genç Dergi önünde buluşup saraya doğru yol alan bayan öğrenciler, ilk önce sarayın kış bahçesinde güzel bir sabah kahvaltısı yaptılar. Kahvaltı boyunca öğrencilerimiz kendi ülkelerini, koordinatörlerimiz de Türkiye’yi anlattılar. Karşılıklı yapılan güzel bir sohbetin ve kahvaltının ardından saray gezisine geçildi.

Osmanlı son dönem padişahlarından Sultan Abdülmecid’in yaşadığı Beylerbeyi Sarayı’nı öğrencilerimiz hayranlık dolu bakışlarla gezdiler. Sarayın ihtişamını çok beğenen öğrencilerimiz, rehberimiz eşliğinde sarayı gezerken çeşitli sorular sordular. Sarayın odaları, halıları, büyük aynaları, avizeleri öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.

Programımızın sonunda öğrencilerimizle saray hakkında kritik yaptıktan sonra bir sonraki programa kadar vedalaştık.