ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRK MÜZİĞİNE DOYUYOR!

Uluslararası Genç Derneği’nde her Cumartesi gerçekleştirilen fasıl akşamları tüm hızıyla devam ediyor. Gitar, saz, ney, ud gibi enstrümanların çalındığı fasıl akşamlarında, öğrencilerimiz adeta Türk müziğine doyuyor.

Dini musikimizden birbirinden güzel örnekler sunan müzisyenlerimiz sayesinde dünyanın farklı farklı ülkelerinden gelen öğrencilerimiz, Türk müziğini de öğrenmiş oluyorlar. Müzisyenlerimiz müzik aletlerini yalnızca çalmakla kalmıyorlar, aynı zamanda uluslararası öğrencilerimize bu müzik aletlerini de tanıtıyorlar.

Fasıl programımız fasıl akşamlarının vazgeçilmezi olan çiğköfte, çay ve kuruyemiş ikramımızla son buluyor. Sizleri de her Cumartesi akşamı fasılımızı dinlemek üzere Uluslararası Genç Derneği’ne bekleriz.