ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ İSTANBUL AKVARYUM`DAYDI!

Uluslararası Genç Derneği’nin uluslararası öğrencilerine yönelik gezi programları tüm hızıyla devam ediyor. 30 Mart Cumartesi günü Genç Dergisi önünden hareketle İstanbul Akvaryum’a gittik. Bu geziye farklı ülkelerden yaklaşık 30 öğrencimiz katıldı.

Programımız Uluslararası Genç Derneği’nde öğle yemeği ile başladı. Sohbet ederek öğle yemeklerini yiyen öğrencilerimiz ardından dernek önünden Florya’ya doğru harekete geçti.

Öğrencilerimiz akvaryuma vardıklarında heyecanlarına hakim olamadılar. Rengarenk balıklar, büyük küçük her türden deniz canlısı akvaryumdaydı. Yüzlerce çeşit balığı bir arada görmek öğrencilerimizi çok şaşırttı. İstanbul Akvaryum gezisi yaklaşık olarak üç saat sürdü. Öğrencilerimiz bol bol fotoğraf çektiler.