UGED`DE PAKİSTAN ÜLKE TANITIM VE YEMEK GÜNÜ YAPILDI!

Uluslararası Genç Derneği’nin organize ettiği ülke tanıtım ve yemek günleri tüm hızıyla devam ediyor.

13 Nisan 2013 Cumartesi Pakistan ülke tanıtım ve yemek günü dernek binasında gerçekleştirildi. Pakistan’dan gelen öğrencilerimiz hem ülkelerini tanıttılar, hem de ülkelerinin en ünlü yemeklerinden birkaç örnek sundular bizlere.

Sabah erken saatte hazırlıklara başlamak için Uluslararası Genç  Derneği’ne gelen Pakistanlı öğrencilerimiz en ünlü yemeklerinden biri olan “Chicken Karahi”yi yapmak için kolları sıvadılar.

Ganalı, Kenyalı, Faslı, Burkina Fasolu ve Arnavut öğrencilerimiz bu etkinliğe katılmak için derneğimize geldiler. Pakistanlı öğrencilerimiz yöresel kıyafetleri eşliğinde ülke tanıtımları gerçekleştirdiler. Ardından arkadaşlarına hazırladıkları yemekleri ikram ettiler. Bu günün ardından dünyanın dört bir tarafından gelen öğrencilerimiz Pakistan yemeklerini tadıp ülke hakkında çok önemli bilgiler edinmiş oldular.