Liseliler GENÇ`le buluşuyor!

Şubat ayı GENÇ Liseliler açısından bereket ayı oldu adeta. Uluslararası GENÇ Derneği’nde liseli gençler hiç eksik olmadı. Ara tatilini fırsat bildik ve onlar için güzel bir İstanbul kampı organize ettik. Erkek öğrencileri Üsküdar’da, kız öğrencileri de Beylikdüzü’nde ağırladık. Anadolu’dan da yoğun talebin olduğu kamplarımızda 33 erkek ve 20 kız öğrenci hem dernek faaliyetlerimizle hem de Genç Dergi ile yakından tanışma fırsatı buldu. Muhtelif geziler, seminerler, kitap okuma saatleri, sportif aktiviteler ile dolu dolu geçen 4 günlük kamplardan geriye, GENÇ’le tanışmaktan duydukları memnuniyet kaldı.

Uluslararası Genç Derneği Eğitim Birimi olarak liseli öğrencilerle ilgili faaliyetlerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Düzenli olarak gerçekleştirmeyi düşündüğümüz hafta sonu kampları için şimdiden kolları sıvadık. Bunun yanı sıra, hem kız öğrenciler hem de erkekler için haftalık söyleşi günleri belirledik. Her Çarşamba akşamı Yazı İşleri Müdürümüz Süleyman Ragıp Yazıcılar, 18:00’de liselilerle birlikte oluyor. Zeynep Betül Akçil ve Betül Özoğlu ise her hafta düzenleyecekleri “Tarih Okumaları / Şahsiyet Analizi” dersleriyle liseli kızlarla buluşacaklar.