Genç Derneği`nde Ortadoğu Konuşulacak

Ekonomist Murat Soycengiz 20 Eylül Cuma günü saat 19.00`da Uluslararası Genç Derneği`nde "Ortadoğunun Ekonomi Politiği ve Dünyaya Etkileri" başlıklı bir konferans verecek.

ORTADOĞU`NUN ETKİSİ NE KADAR?

Uluslararası Genç Derneği tarafından organize edilen konferansta Ekonomist Murat Soycengiz, Ortadoğu ekonomisi, Ortadoğu ekonomisinin dünyaya etkileri hakkında bilgiler verecek.

ARAP BAHARI EKONOMİYİ NASIL ETKİSİLEDİ?

Orta doğu ekonomisi dünya ekonomisini ne kadar etkiliyor? Arap Baharı Ortadoğu ekonomisini nasıl etkiledi? soruları etrafında şekillenecek ve katılımcıların sorularıyla zenginleşecek olan konferans, Uluslararası Genç Derneği`nin Üsküdar Merkezinde, Cuma Günü Saat 19.00`da gerçekleşecek.

MURAT SOYCENGİZ KİMDİR?

1958 yılında doğdu. Ekonomi öğrenimi gördü. Masterini Londra`da yaptı. Cenevre, Tokyo ve Newyork’ta fon yönetimi ile ilgili bir şirkette çalışmalarını sürdüren Soycengiz,1995 yılında Türkiye`ye döndü. Borsa dışı şirketlerin halka arzı ile ilgili çalışmalar yaptı. Bütün bu çalışma sürecinde iletişim, bilişim ve telekomünikasyon alanına ilgi duydu, yakından izledi ve sektör bazında bazı uygulamaları gerçekleştirdi. Son olarak bilişim sektörü ile ilgili, yardımcı teknoloji desteği sağlayan bir şirkette koordinatör olarak çalışmaya başladı ve halen bu görevini sürdürüyor.