• Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Gülfem Sk. No 22 Üsküdar / İSTANBUL
  • (0216) 532 00 42
  • [email protected]

GENÇ Akademi

Fatih Andı GENÇ`te

GENÇ Akademi`de Cuma Söyleşileri tüm hızıyla devam ediyor! Geçtiğimiz hafta GENÇ Akademi olarak Yusuf Kaplan ile doyumsuz bir söyleşi gerçekleştirmiştik. Söyleşinin ardından, tuttuğumuz notlara şu linkten ulaşabilirsiniz: http://genc.in/lDa GENÇ Akademi`de bu haftanın konuğu ise Prof.Dr. Fatih Andı. Söyleşimizin konusu ise; Mehmet Akif Ersoy ve Çanakkale Savaşları. Söyleşimiz, 21 Mart Cuma günü saat 18.30`da yapılacaktır. Müsait olan herkesi programımıza bekleriz.

Yusuf Kaplan; Bize Alim+Arif=Hakîm Lazım

Yusuf Kaplan ile Genç Akademi`de unutulmaz bir söyleşi gerçekleştirdik. Geçtiğimiz Cuma (14.03.2014), saat 18:50`de başlayan söyleşimiz gece saat 00:00`da sona erdi. 5 saatlik bir söyleşi de olsa biz yine doyamadık, tadı damağımızda kaldı...

Yusuf Kaplan GENÇ`te

Cuma akşamları kimseye söz vermeyin! Çünkü GENÇ Akademi, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Her Cuma olduğu gibi bu Cuma da Genç Dergi Üsküdar Şubesi`nde değerli bir ismi misafir ediyoruz. Bu haftanın konuğu: Yusuf Kaplan. "Medeniyet Fikri ve Öncü Kuşak" üst başlığı ile yapılacak söyleşimiz, 14 Mart Cuma günü saat 18.30`da gerçekleşecektir.

İhsan Kabil Bu Cuma Akşamı GENÇ`te

Genç Akademi`de her cuma günü gerçekleştirilen Cuma Konferansları`nda bu hafta İhsan Kabil ile "Türk Sinemasından Evrensele" adlı söyleşi gerçekleştirilecektir. Söyleşi 7 Mart Cuma günü saat 18:30`da Genç Dergi Üsküdar Şubesi`nde gerçekleşecektir. Vakti olan ve Cuma akşamlarını ihya etmek isteyen herkesi bu söyleşiye bekleriz.

Genç Akademi bahar dönemi başladı!

Mart ayı boyunca her cuma kültür, sanat, edebiyat, diplomasi alanında önemli konuklar GENÇ Dergi Üsküdar binasında konferanslar düzenleyecekler. Konferanslarımıza ilgi duyan herkes davetlidir. Konferanslar Genç Dergi binasında gerçekleşecek.