• Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Gülfem Sk. No 22 Üsküdar / İSTANBUL
  • (0216) 532 00 42
  • [email protected]

Yurtdışı Projelerimiz

Genç Gönüllüler Afrika`da

17 kişiydik. GENÇ`tik. Gönüllüydük. Gönüllerimizle gittik. Gönüller bulmaya gittik. Yüzyıllardır medeniyetimizin hasretini çekenlere, bizi hasretle bekleyenlere ulaştık. Tanıştık, biliştik, halleştik. Ne ellerindeki mallarını almak, ne zihinlerini iğfal etmek, ne de kalplerini çalmak için gitmiştik. Gidişimiz gönüllerimizi, kara kıtanın gönülleriyle beraber ihya etmek içindi.

Genç Gönüllüler Afrika Seferi`nde!

Uluslararası Genç Derneği (UGED) gönüllüleri bu yaz da Afrika`ya çıkarma yaptı. Başbakanlık bünyesinde hizmet veren Türk İşbirliği Koordinasyon Ajansı ile ortaklaşa gerçekleştirilen proje kapsamında 40 gönüllü Afrika`nın farklı ülkelerinde bir ay boyunca sosyal sorumluluk projelerine katıldı.

Genç Gönüllüler Afrika Hazırlıklarını Sürdürüyor!

"Bu Yaz Destan Yaz" programı dâhilinde Gana, Uganda, Tanzanya ve Burkina Faso ülkelerine sefere çıkacak Genç Gönüllüler, 30 gün süreyle sosyal sorumluluk faaliyetlerine imza atacak. Genç Gönüllüler, 1-5 Temmuz 2013 tarihleri arasında Genç Derneği`nde eğitim programına katılacak.

34 GENÇ Gönüllü Gana`da

Uluslararası Genç Derneği Kara Kıtayı yalnız bırakmıyor! Uluslararası Genç Derneği yurt dışı faaliyetlerine devam ediyor. 34 GENÇ Gönüllü`yü Gana`ya gönderecek olan dernek uluslararası arenada daha fazla söz sahibi olmayı hedefliyor.

Ellerime ve Başıma Değil, Kalbime Dokundular!

Genç Gönüllüler olarak çeşitli sosyal faaliyetlerde ve hizmetlerde bulunmak üzere beş gündür Gana`dayız. GENÇ`in önümüze koyduğu ufkun; Dünya Bizi Bekliyor! sözünün arkasında durmaya çalışıyoruz gücümüz yettiğince.