• Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Gülfem Sk. No 22 Üsküdar / İSTANBUL
  • (0216) 532 00 42
  • [email protected]

Yurtdışı Projelerimiz

Dünya Bizi Bekliyor!

Uluslararası Genç Derneği olarak bu yılda gönüllülerimizi 5 farklı ülkeye gönderiyoruz. Gana, Uganda, Tanzanya, Burkina Faso ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti ülkelerinden her hangi birine gidecek olan gönüllülerimiz bu ülkelerde 30 gün kalacaklar.

Değiştirmeye Gittiler, Değişip Geldiler

Uluslarararası Genç Derneği ve Türkiye İşbirliği Koordinasyon Ajansı ortak projesi Kırık Gönüllere Kırk Gönüllü kapsamında 40 Genç Gönüllü Afrika`da bir ay geçirdi. Ramazan ayını Gana, Uganda, Tanzanya ve Burkina Faso`da geçiren Gönüllüler, gittikleri ülkelerde medya alanında araştırmalarda bulundu, Hüdayi Vakfı`nın Afrika`ya yönelik hizmetlerine katıldı.

Başbakan`ın misafirleri Genç`te!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın Somali gezisi sırasında Türk heyetine büyük bir ilgi gösteren Somalili gençler, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) aracılığıyla Türkiye`ye geldi. Somalili gençleri Uluslararası Genç Derneği misafir ediyor.

Bagamoyo Afrika

Bir haftalık Afrika seyahatimizi dün tamamladık ve memlekete döndük. Afrika günümüzün hoyratlığı, aymazlığı ve aldırmazlığına karşı hem bir tehdit hem de siper... Gitmeden, görmeden, hissetmeden "neden Afrika" sorusunun cevabını bulmak zor. Gittikten, gördükten ve hissettikten sonra da orası adına bir şeyler yapmamak zor. Duası, niyeti ve seyri hayırlı her seyahat hayatınızı bir daha aynı olmayacak şekilde değiştirir.

Afrika Projesi Başlıyor

Uluslararası Genç Derneği ve TİKA ortaklığıyla gerçekleşecek Bu Yaz Destan Yaz projesi başlıyor. Türkiye`nin farklı noktalarından 40 Genç Gönüllü`nün bir ay boyunca Afrika`da sosyal sorumluluk projesi yürüteceği proje Gana, Tanzanya, Burkina Faso ve Uganda`da gerçekleştirilecek.