• Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Gülfem Sk. No 22 Üsküdar / İSTANBUL
  • (0216) 532 00 42
  • [email protected]

Yurtdışı Projelerimiz

Burkina Faso Gönüllüleri Belli Oldu!

26 Haziran 2014 - 17 Temmuz 2014 tarihleri arasında Burkina Faso`da bulunacak gönüllülerimizin isimleri açıklandı.

"GENÇ GÖNÜLLÜ YÜZ" PROJESİ MÜLAKAT LİSTESİ

25 Nisan`da başvurulara açılan ve 19 Mayıs`a kadar Türkiye çapında 1000`in üzerinde başvuru alınan "Genç Gönüllü YÜZ" projesinde ön eleme, belirli kriterlere göre form değerlendirmesi şeklinde yapıldı. Bunun sonucunda ön elemeyi geçen ve mülakat hakkı kazanan isimler belirlendi.

AFRİKA`YA GENÇ GÖNÜLLÜ`YÜZ`

Kurumlarımız, Türkiye`nin Afrika`ya bağlandığı kardeşlik köprüsünü inşa edecek ve Afrika`ya uzanan birer dost eli olacak gönüllüler göndermeye devam ediyor.

Ülke Koordinatörleri Konuştu!

Uluslararası Genç Derneği ve TİKA ortaklığıyla gerçekleşecek Bu Yaz Destan Yaz projesi kapsamında 40 Genç Gönüllü hazırlıklarını sürdürüyor. Dört ayrı ülkede bir ay boyunca sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirecek gönüllüler, gittikleri ülkelerde bir takım temaslarda bulunacak. Proje ile ilgili gencdergisi.com`a konuşan Gana, Uganda, Tanzanya ve Burkina Faso ülke koordinatörleri, projeye katılacak gönüllülerin büyük bir heyecan yaşadığını söyledi.

SOMALİLİ MİSAFİRLERİ UĞURLADIK

Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı`nın (TİKA) misafiri olarak Türkiye`ye gelen on sekiz Somalili öğrenci Uluslararası Genç Derneği`nde gördükleri 15 günlük eğitimin ardından memleketlerine geri döndü. Somalili misafirler eğitim programının yanı sıra Konya ve Ankara`da temaslarda bulundu.